Despre noi
 

Cine suntem?

Ideea www.floricudrag.ro, cea mai nouă florarie on-line, s-a născut într-o seara de ianuarie a anului 2008 când într-un București troienit de un viscol de poveste, cu florării și magazine închise, un bun prieten a fost anunțat, cu o zi mai devreme decât se aștepta, că este proaspătul tătic al unui ciufulici de 4 kilograme si nota 10. Inutil să vă spunem că în 20 de minute, alături de întreaga echipă a florăriei cu care colaboram la acea vreme, în frunte cu patronul, eram deja la sediul firmei. Rezultatul a fost unul dintre cele mai frumoase buchete de flori primit vreodată de o proaspătă mămică de la un tătic fericit! 37 de trandafiri roșii, 10 fire de solidago și la care am adăugat ruscus, salal și 5 fire de hypericum. Un buchet special făcut de niște oameni speciali pentru un moment special! Puștiul are deja 5 ani, umblă pe laptopul tatălui său, iar noi ne-am amintit de emoțiile pe care ni le-a dat în seara aceea de poveste din luna ianuarie a anului 2008.
 

Misiunea

www.floricudrag.ro livrează flori în București în aceeași zi în care ați făcut comanda. Vă puteți programa, de asemenea, într-o zi anume, livrarea unui buchet superb pentru o ocazie specială, fără emoții și cu certitudinea că momentul deosebit va fi sărbătorit cum se cuvine. Bazându-ne pe experiența furnizorilor nostri și pe profesionalismul cu care îngrijim florile, aranjamentele noastre florale cu trandafiri, orhidee, cale, lalele, streliția, crini, irisi, crizanteme, minibujori, frezii, liliac hortensii și multe altele, pot rezista suficient astfel încât momentul deosebit pentru care le-ați comandat să dureze cel puțin 7 zile. Sfaturile pentru îngrijirea buchetelor si aranjamentelor sunt gratuite și vor ajunge la destinatar împreună cu aranjamentul.
 

Buchetele www.floricudrag.ro

Buchetele www.floricudrag.ro pentru aniversare, onomastică, ocazii neașteptate, sărbători, nașterea unui copil, eficientizarea unei afaceri, cucerirea ființei dragi, sunt realizate cu bucurie și dăruire tocmai pentru a vă face viața mai frumoasă. Consultanța pentru alegerea buchetului potrivit este gratuită. Știm că în doi nu dăm niciodată greș, prin urmare sfătuim întotdeauna cu drag clientul ce buchet să comande în funcție de ocazie, ce culori se potrivesc evenimentului, ce ambalaj și ce nuanțe. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării pentru că știm că nici tu nu oferi doar flori, ci oferi în primul rând atenție. Construim buchetele www.floricudrag.ro din flori cu semnificatii deosebite : Trandafiri albi, roșii, portocalii, galbeni, orhidee, Streliția sau Pasărea Paradisului, Orhideea, minunata Heliconia, superbii Crini orientali cu 8-10 cupe, Crizantema, Cala de o frumusețe exotica răpitoare, Laleaua, Dahlia, Gerbera, Hortensia, Frezia, Bujorul, Liliacul etc.
 

Implicare

Valorile în care credem sunt simple și normale. Credem în sinceritate, devotament, dragoste, atenție, implicare, seriozitate și profesionalism. Incă înainte ca www.floricudrag.ro să devină cea mai nouă florărie online din România, echipa noastră s-a implicat în regim de voluntariat, oferindu-și timpul și cunoștințele în 2 proiecte generoase : pagina de Facebook dedicată Îngrijirii florilor și susținerii inițiativei Universității de Științe Agronomice din București-Catedra de Floricultură pentru desemnarea bujorului floare națională a României. Colaborarea cu pagina dedicată Ingrijirii florilor merge mai departe, toate sfaturile și ideile pe care iubitorii de flori le-au postat pe rețeaua de socializare putând fi găsite pe blogul www.floricudrag.ro. Susținem de asemenea proiectul legislativ de desemnare a bujorului floare națională pentru simplul motiv că România este printre ultimele țări civilizate care nu este reprezentată de o floare anume.
 

Datele Firmei:

SC FLORIDIRECT SRL
J40/13296/28.10.2013
CUI:32403745
Banca:INGBank
IBAN RO82INGB0000999903952282
adresa: Bucuresti, str Smaranda Braescu 35, 
bl 11G sc 4, ap62.