TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.floricudrag.ro este administrat de SC FLORI DIRECT SRL, CUI 32403745, J40/13296/2013, cu sediul social in str. Smaranda Braescu, nr 35, bl 11G,ap 62, Sector 1, Bucuresti, denumita in continuare "www.floricudrag.ro".

www.floricudrag.ro furnizeaza servicii sub rezerva urmatorilor termeni, conditii si dispozitii (numiti in continuare "Termeni si Conditii"). Prin accesarea, vizualizarea, sau folosirea acestui site indicati faptul ca ati inteles acesti Termeni si Conditii si ii acceptati ca echivalent juridic al unui contract scris si semnat, oferindu-va acordul asupra acestor Termeni si Conditii. www.floricudrag.ro  isi rezerva dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, cu efect imediat ca urmare a postarii pe site-ul nostru.

1. GARANTIA  www.floricudrag.ro

La www.floricudrag.ro, suntem dedicati sa oferim servicii si produse de cea mai buna calitate. In cazul in care, pentru orice motiv, nu sunteti complet multumit de produsele cumparate sau de livrarea acestora, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Noi folosim doar cele mai proaspete flori disponibile pentru buchetele si aranjamentele noastre pentru a va asigura ca puteti trimite flori cu incredere.  Acest site este oferit sub forma sa actuala (asa cum este disponibil la momentul accesarii) fara nici un tip de garantii explicite sau implicite, cu privire la functionare, informatii, continut, materiale sau produse ce sunt incluse pe acest site. FloricuDrag nu va fi raspunzatoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achizitionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive si subsecvente.

2. PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE

FloricuDrag ofera spre vanzare buchete de flori, aranjamente  si cadouri deosebite. Descrierea fiecarui produs este disponibila pe pagina produsului, impreuna cu modul de ambalare si eventualele accesorii. De asemenea, va oferim posibilitatea de a insoti buchetul flori de un mesaj. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care insotesc descrierea produsului au titlu de prezentare si pot diferi  fata de produsul final. Fiecare buchet este manufacturat si poate arata usor diferit fata de poza de pe site.Toate pozele de pe site sunte reale , si reprezinta buchetele lucrate in  atelierul FloricuDrag. Cu toate acestea, va garantam ca respectam intocmai numarul de fire de flori si aspectul general prezentat pe site.

PRETURI, CULORI, DISPONIBILITATE

Preturile produselor afisate pe site contin toate taxele (TVA si livrare). Toate preturile afisate pe site pot fi modificate.  Va rugam sa retineti: culorile florilor si ale altor produse pot suferi modificari in functie de monitor. Disponibilitatea anumitor produse si altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba in orice moment, fara preaviz.

3. METODE DE COMANDA

Pentru a trimite o comanda pe site-ul  FloricuDrag trebuie sa aveti minim 18 ani.

Dupa alegerea buchetului sau a aranjamentului  potrivit, trebuie sa alegeti tipul mesajului care va insoti buchetul: mesaj propriu .

Selectati data si intervalul orar de livrare dorit si apoi adaugati buchetul in cosul de cumparaturi. Puteti insoti buchetul sau aranjamentul  de unul dintre cadourile oferite pe site-ul nostru (cadourile se pot achizitiona doar impreuna cu cel putin un buchet sau aranjament  de flori). Dupa alegerea cadoului, adaugati-l in cosul de cumparaturi.

Aici veti regasi toate detaliile comenzii: descrierea produsului/produselor, textul mesajului, data livrarii si suma pe care o aveti de achitat. Dupa confirmarea comenzii veti fi redirectionat dupa caz: catre serverul de plata securizata PayU  pentru platile cu cardul online, sau catre o noua fereastra unde veti gasi detaliile de plata prin transfer bancar: denumirea societatii comerciale, CUI, cont IBAN, denumirea bancii.

Dupa confirmarea platii, veti primi un email de confirmare a comenzii plasate ce va contine toate detaliile acesteia. Dupa verificarea acestor informatii, in cazul in care exista erori, clientul are obligatia sa notifice serviciul clienti la adresa: comenzi@floricudrag.ro. FloricuDrag nu va fi facuta responsabila pentru orice amanari, intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de erori ale clientului, omisiuni, defectiuni tehnice, intarzieri de transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, distrugeri, furt sau acces neautorizat in bazele de date sau sistemele proprietate a companiei.

MODIFICARI SI ANULARI DE COMENZI

Anularea comenzilor se poate face numai prin notificare scrisa si trimisa la adresa comenzi@floricudrag.ro. Permitem modificarea sau anularea comenzilor cu minim patruzeci si opt (48) de ore inaintea datei de livrare solicitate sau minim sapte (7) zile in perioadele anumitor sarbatori (Craciun, Ziua Indragostitilor, 1-8 Martie - din cauza volumului extrem de mare de comenzi in aceste perioade).

RECLAMATII

La FloricuDrag, facem toate eforturile pentru a va asigura ca veti primi servicii excelente. In cazul in care, in orice moment, aveti probleme cu o comanda, va rugam sa ne trimiteti un e-mail lacomenzi@floricudrag.ro. Reclamatiile trebuie sa cuprinda numele si datele de identificare ale clientului, datele de contact (numar de telefon, email si numarul comenzii la care se refera reclamatia) si obiectul reclamatiei – descriere si fotografii, daca este cazul.

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Livram florile  cu transport gratuit in Bucuresti, Ilfov si principalele orase ale tarii prin curieri proprii,dar si specializati.

FloricuDrag livreaza toate buchetele si cadourile prezentate  in Bucuresti si Romania, iar livrarea este gratuita in principalele orase ale tarii.

POLITICA DE LIVRARE

Termenul mediu de livrare flori in Bucuresti  si in tara este de 2 -4 ore. Deoarece traficul poate fi plin de surprize, va rugam sa ne acordati o mica marja de eroare fata de la comenzile de livrari flori, cu precadere in perioada sarbatorilor (februarie, martie, decembrie).

Pentru a solicita un anumit interval de livrare, va rugam sa-l introduceti  in campul special in momentul comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea sa fie in concordanta cu preferintele dumneavoastra. Sunteti de acord ca orele de livrare solicitate de dvs. nu sunt obligatorii, ci doar estimari si ca nu aveti nicio pretentie impotriva noastra pentru orice intarzieri sau livrari anticipate. Mesagerii nostri nu vor telefona destinatarilor la livrarea produselor si nu putem garanta timpul exact de livrare,veti primi doar sms. Facem constant eforturi pentru a respecta intervalele orare alese de clienti, dar acest lucru nu poate fi garantat in conditii de trafic intens, volum mare de comenzi, vreme nefavorabila sau alte conditii de forta majora.

Inainte de  sarbatori importante, va recomandam sa plasati comenzi cu cel putin trei zile in avans.

Este responsabilitatea clientului de a ne furniza adresa corecta la care se va face livrarea. In cazul oricarei erori sau nepotrivire de adrese, nu putem fi trasi la raspundere si prin urmare, nu vom fi responsabili pentru orice fel de cerere de inlocuire sau de restituire. In cazul in care livrarea nu se efectueaza deloc, din cauze care nu tin de vina clientului, va vom oferi posibilitatea de inlocuire a comenzii sau de despagubire. Clientul nu va fi in masura sa pretinda o alta comanda sau o despagubire in valoare mai mare decat comanda plasata si neonorata.

www.floricudrag.ro nu va fi facuta responsabila pentru:

 • Produse livrate la adrese furnizate gresit de catre client.
 • Livrari nereusite care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor.
 • Calitatea inferioara a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorect furnizata de expeditor, sau o redirectionare solicitata de expeditor.
 • Produse cu probleme de calitate cauzate de manevrarea necorespunzatoare de catre destinatar.

DREPTUL LA ANONIMITATE

Puteti opta pentru a nu dezvalui identitatea dumneavoastra  destinatarului. Daca ati optat pentru aceasta, noi vom respecta dorinta dumneavoastra., dar in anumite cazuri, cum ar fi anchetele oficiale ale autoritatilor competente, vom fi nevoiti sa divulgam numele unui anumit client.

EVENTUALE DIFICULTATI LA LIVRARE

In situatia in care destinatarul nu poate fi gasit la adresa furnizata sau accesul la acesta este restrictionat (in situatia in care adresa este a unei companii/institutie publica/spital si accesul mesagerilor nostri este limitat, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (receptioner, portar, s.a.) doar daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata. In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire, nu putem fi facuti responsabili pentru livrarea nereusita. In cazul in care va exista orice fel de refuz al primirii comenzii, va vom anunta asupra acestui lucru.

4. METODE DE PLATA

www.floricudrag.ro  foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a se asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de siguranta si securitate.

Metodele de plata acceptate de Floricudrag sunt:

 • Cu cardul de credit/debit. Platile sunt procesate in conditii de maxima securitate, direct de catre  PlatiOnline.ro.  www.floricudrag.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nicio informatie despre cardurile folosite la plata online. Introducerea datelor cardului trebuie facuta cu atentie pentru a putea finaliza comanda.
 • Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca floricudrag.ro
 • Transfer bancar (ordin de plata) – direct la sediul bancii unde detineti cont sau prin internet banking. In acest caz, comanda va fi considerata confirmata in momentul in care primim dovada platii prin email.
  • Datele necesare pentru efectuare platilor prin transfer bancar:
   • SC FLORI DIRECT SRL
   • CUI: 32403745
   • IBAN RO82INGB0000999903952282
   • Banca: ING BANK

Va rugam sa cititi politicile noastre de confidentialitate pentru mai multe informatii.

Facturare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar dupa achitarea intregii sume din bonul de comanda. Dupa plasarea comenzii veti putea accesa contul dvs. de utilizator pentru a vedea si descarca factura fiscala. 

Ridicare de numerar. Plata prin numerar este disponibila  pentru comenzile lansate  din Bucuresti. Dupa lansarea comenzii, un curier se va deplasa la tine pentru a incasa contravaloarea comenzii. Dupa incasare, comanda va fi procesata si apoi expediata. Aceasta solutie de plata presupune un cost suplimentar de 19 lei. Daca alegi sa faci plata prin numerar, atunci cand vei bifa aceasta optiune se va deschide un camp in care trebuie sa completezi adresa de la care se va ridica numerarul.

5. POLITICA DE RETURNARE SI INLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislatiei romane in vigoare, orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelarea la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna in termen de 10 zile de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna - florile si produsele alimentare sunt considerate produse perisabile.

6. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Site-ul www.floricudrag.ro poate fi accesat si vizitat fara nici o restrictie si fara a necesita inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont). Inregistrarea ca utilizator va va oferi insa posibilitatea de a avea acces la detaliile si situatia comenzilor, primirea Newsletterului  www.floricudrag.ro, aflarea tuturor actualizarilor si beneficiilor oferite de noi, atentie oferte promotionale exclusive pentru utilizatori. In cazul in care alegeti sa va inregistrati pe site-ul nostru va dati acordul asupra acestor Termeni si Conditii de utilizare si asupra Politicii de Confidentialitate. In timpul procesului de inregistrare a contului vi se va cere sa selectati o parola unica. Sunteti deplin responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parolei si pentru toate activitatile care au loc sub parola. Prin autentificarea in contul dvs. declarati si garantati ca:

 1. sunteti clientul care s-a inregistrat pe site;
 2. utilizati serviciile exclusiv in scopurile autorizate
 3. nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intentia de a juca rolul acestei persoane;
 4. nu veti selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o alta persoana are dreptul, in cazul in care nu aveti autorizatia acelei persoane de a folosi numele acesteia;

Va rugam sa ne semnalati la comenzi@floricudrag.ro de orice utilizare potential neautorizata a contului dvs. sau suspiciune de incalcare a securitatii.

7. POLITICA DE ACCEPTARE A COMENZILOR

Primirea din partea dvs. a unui formular electronic de confirmare a comenzii nu reprezinta acceptarea deplina a comenzii, nici nu constituie o confirmare a ofertei noastre de a vinde. Ne rezervam dreptul, in orice moment dupa primirea comenzii dvs. de a accepta sau a refuza comanda pentru orice motiv. Ne rezervam dreptul, in orice moment dupa primirea comenzii, fara o notificare prealabila,de a furniza mai putin din cantitatea comandata a oricarui produs. Putem solicita verificari sau informatii suplimentare inainte de a accepta orice comanda. Fara a aduce atingere celor de mai sus, sunteti de acord ca, daca vom anula comanda dumneavoastra in totalitate sau in parte sau daca va vom oferi mai putin de cantitatea comandata, singurul remediu exclusiv este fie (a), vom emite un credit in contul dvs. in suma perceputa pentru portiunea anulata sau cantitatea prevazuta (in cazul in care cardul dvs. a fost deja debitat pentru comanda) sau (b) nu vom debita cardul dvs.  pentru portiunea de comanda anulata sau pentru cantitatea care nu este livrata.

8. LIMITAREA RASPUNDERII

Sunteti de acord ca (cu exceptia celor prevazute in mod explicit in prezentul document), Floricudrag, functionarii, angajatii, reprezentantii si furnizorii acesteia nu vor fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau orice parte terta pentru oricare dintre urmatoarele daune-interese legate de relatia noastra comerciala (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre sau continutul site-ului), sau alte parti terte sau site-uri web: daune indirecte, exemplare, speciale, incidentale, punitive sau de consecinta, sau daune pentru pierderi de profit, de venituri, de date sau de utilizare, suportate de dumneavoastra sau orice terta parte, in cadrul unei actiuni contractuale sau de prejudiciu, referitoare la produsele noastre sau de acces si de utilizare a siteului noastru, sau a oricarui alt hiper-link al unui site tert, chiar daca am fost avizati sau instiintati de posibilitatea unor astfel de daune.

Fara a aduce atingere oricaror prevederi contrare, raspunderea noastra pentru orice daune rezultate din relatia cu dvs. (inclusiv cu privire la produsele, serviciile noastre, sau continutul site-ului), sau site-uri terte, in orice moment, va fi limitata la suma platita lui  Floricudrag  pentru tranzactia ce da nastere raspunderii, sau, in cazul in care nu exista nici o tranzactie platita, cea mai mica dintre sumele platite de catre dumneavoastra catre www.floricudrag.ro  in ultimele douasprezece (12) luni plus cincizeci de lei (50 lei).

9. NULITATE

Daca orice prevedere a Termenilor si Conditiilor este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi vor continua totusi in vigoare si cu efecte depline, iar dispozitia nula, invalida, sau neaplicabila se va considera modificata astfel incât sa fie valabila si executorie  in limita maxima permisa de lege.

10. METODE DE CONTACTARE

Daca aveti orice comentarii sau intrebari, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la: comenzi@floricudrag.ro

11. MARCI INREGISTRATE

www.floricudrag.ro este  marca inregistrata. Acesta  nu pot fi folosita in nici mod care este de natura sa provoace confuzie in rândul clientilor, sau in orice alt mod care denigreaza sau discrediteaza numele Floricudrag. Toate celelalte marci comerciale care nu sunt detinute de catre Floricudrag care apar pe acest site sunt proprietatea detinatorilor lor.

12. DREPTURI DE AUTOR

Continutul grafic si de text, designul,fotografiile de produs, arhitectura si asamblarea acestui site este proprietatea www.floricudrag.ro   si sunt protejate de legile drepturilor de autor din Romania. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursa de cumparaturi, dar orice alta utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea continutului de pe acest site este strict interzisa. In plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea www.floricudrag.ro si este protejat de software sub legile dreptului de autor din Romania.

13. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile pe care le colectam de la clienti ne ajuta sa personalizam si sa imbunatatim in permanenta experienta dumneavoastra pe acest site. Datele cu caracter personal ale clientilor si/sau vizitatorilor vor fi colectate, prin mijloace manuale si automatizate, doar in scopul emiterii facturilor de produse, livrarii comenzilor plasate, colectarii creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea comerciala. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii beneficiaza de drept de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul trebuie sa se adreseze in scris pe adresa de email comenzi@floricudrag.ro..

14. INTREGUL ACORD

Acesti Termeni si Conditii constituie intregul acord intre dvs. si www.floricudrag.ro cu privire la utilizarea si materiale disponibile prin intermediul site-ului, si inlocuiesc toate comunicarile anterioare sau actuale, si intelegerile intre dvs. si www.floricudrag.ro cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres in acesti termeni si conditii sunt rezervate.

15. LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.