Flori pentru profesori

Ca semn de apreciere, obisnuim sa oferim adesea buchete de flori. Florile sunt un cadou universal, fiind apreciate atat de femei, cat si de barbati.  

Profesorii au un rol important in modelarea viitorului elevilor lor. In prima zi de scoala, de Craciun si de Paste, sau la sfarsitul anului scolar, ofera-le profesorilor tai un cadou, ca semn de apreciere, insotit de un buchet de flori.

Noi iti propunem sa spargi monotonia buchetelor de flori obisnuite, optand pentru aranjamente florale speciale, deosebite, din flori pline de culoare si prospetime.


Daca nu stii ce fel de flori sa alegi pentru profesori, iata cateva exemple, pe care le poti comanda din floraria noastra:

 


 Buchete de flori personalizate

Preluam cereri speciale in legatura cu un anumit continut al buchetelor sau aranjamentelor de flori, in functie de dorinta ta. Asteptam cu drag cereri speciale si in ceea ce priveste mesajele personalizate pe care doresti sa le transmiti profesorilor, impreuna cu buchetul sau aranjamentul de flori sau in ceea ce priveste data si ora la care un cadou comandat de tine sa ajunga la destinatari.

Oferim consultanta gratuita in alegerea buchetului sau aranjamentului perfect, telefonic sau online. Suntem pregatiti pentru cereri speciale in legatura cu orice eveniment special sau momentele spontane si inspirate cand doresti sa oferi un cadou frumos profesorilor tai dragi.

Sep 14, 2015 +